Rólunk

Az IBER Consulting egy budapesti székhelyű, hazai és nemzetközi területen tevékenykedő ingatlanközvetítő és tanácsadó vállalat. Tevékenységünket olyan külföldi magán és intézményi befektetőre összpontosítjuk, akik a magyar piacon kívánnak befektetési célból vagy személyes használatra ingatlant vásárolni.

Fentiek mellett természetesen magyar ügyfeleink részére is kínáljuk hagyományos ingatlanközvetítői és tanácsadási szolgáltatásainkat. Ingatlan-portfóliónk átfogja az ingatlanpiac minden szegmensét. Lakóingatlanok tekintetében mind új építésű projekteket, mind használt - akár felújított vagy felújítandó - ingatlanokat kínálunk ügyfeleink részére. Kereskedelmi célú ingatlanajánlataink az irodapiactól kezdődően a fejlesztési területeken át egészen a hotelekig és kiskereskedelmi üzlethelyiségekig terjednek.
 
Amennyiben ingatlan értékesítését vagy bérbeadását fontolgatja, munkatársaink e tekintetben is állnak szíves rendelkezésére. Mindamellett, hogy jelen vagyunk a magyar piacon, az eladásra vagy bérbeadásra szánt ingatlanokat főleg a külföldi piacokon ajánljuk az érdeklődő befektetők és magánszemélyek figyelmébe.
 
Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, kérjük kattintson ide.